Pyhäpäivä alkaa olla hyvällä mallilla. Tänään oli oikein hyvä sää ulkoilla ja hiihtää, mutta siitä (monissa blogeissa puhutusta) auringosta ei täällä meillä idässä näkynyt merkkiäkään. Siis pilvinen, harmaa päivä, kuten tämänkertainen päivityksenikin.

Pari kolme viikkoa sitten innostuin tilaamaan lankakaupasta pari kerää uutta lankaa, teeteen harmaata Primaveraa. Tuosta pehmoisesta langasta tikuttelin pipon:

1242204.jpg

Koolhaas
Ohje: IK Holiday Gifts 2007
Lanka: harmaa teetee Primavera, 59 g

Pipo on unelmapehmeä, ja lanka oli minusta mukavaa neulottavaa. Ohje oli jo tuttu oman pipon myötä, joten pipo valmistui joutuisasti, kunhan ensin olin aikani taistellut silmukkamäärien kanssa. Perheen kolme isointa miestä havitteli pipoa jo neulomisvaiheessa itselleen. Esikoinen esittelee tässä neulomusta, vaikkakin omistusoikeus myönnettiin miehelle, joka on ulkoiluttanut pipoa jo ahkerasti.

Jospa saamme pienen väen aikaisin unten maille, niin pääsen neulepaitani kimppuun. Vähän kerrassaan vuodenvaihteen jälkeen olen neulonut alpakkaista neulepaitaa ja pienoisella jännityksellä odotan lopputulosta. Etu- ja takakappale odottavat valmiina, ensimmäinen hiha on alkuvaiheessa. Pitäkäähän peukkuja, ettei tämä jäisi viimeiseksi neulepaitayritykseksi... 
 
1087551.jpg