Esikoinen sai sukkansa ja tepsuttelee niillä jo tohkeissaan. Tuntuu hyvälle, että tilaus oli onnistunut, eikä sukat viru päivätolkulla sukkakorissa. Langan vyöte katosi neulonnan tiimellyksessä, mutta muistelen langan olleen Austermann Step-sukkalankaa, jota kulutin tähän perusperussukkapariin lähes kokonaisen kerän. Sukkien neulominen tuntui ajoittain hieman puuduttavalta, mutta jotain uutta ja erilaista neulomisessa kuitenkin oli. Ensimmäistä kertaa neuloin nimittäin sukat kärjestä ylöspäin. Olin kuvitellut, että tuollainen sukanneulontatapa on jotenkin hankala, muttei se mahdoton ollutkaan.

1145311.jpg


Cable Twist-sukkien mallikuvio juurtui Jitterbug-sukkieni myötä selvästikin takaraivoon, sillä seuraavat sukat ovat valmistuneet/valmistumassa twistaten. Farkunsiniset sukat ovat 7 Veljestä-langasta ja pienemmät, beesit ovat Maija-langasta, jota ostin syksyllä kokeiltavaksi.

1145316.jpg

1145321.jpg

Josko seuraaviin sukkiin saisin valkattu aivan uuden mallikuvion. Olin jemmannut viime kuulta synttärilahjarahaa johonkin ihanaan, omaan juttuun ja tilasin rahalla sukkakirjoja oikein kolmin kappalein. Ihania sukkaohjeita siis piisaa. Ja sukkalankoja kans. Kyllä pienen ihmisen pää onkin pökerryksissä moisista posteista.