Nyt on perheessä mustasukkainen poika:

884962.jpg

Esikoisen perussukat mustasta Nalle-langasta. 3mm puikoilla tikuttelin ja lankaa kului 74g.

Syystuulten tuivertaessa alkoi taas myssyttää:

885230.jpg

Kolmivuotiaan raitapipo

Lanka: khaki ja ruskea Tennessee, yht. 51 g

Puikot: 3,5 mm

Suomi-Ruotsi-maaottelun lomassa piti rakkaan poikasen taas poseerata äidin harrastuksen vuoksi. Kylläpä se hymyilytti. Mutta olihan mieluisa ikioma myssy päässä!

885250.jpg

Palmikkopipo

Lanka: beesi Novita Samos, 64 g

Puikot 4,5 mm

Eilen illalla valmistui tuo palmikkopipo ja pääsi jo käyttöön aamupäivällä. Ohje oli tosi selvä ja mukava toteuttaa, ja myssystä tuli oikein passeli kotiäidin syksyisiin ulkoiluhetkiin ja -retkiin. Lapaset tai kämmekkäät olisin samaisesta pehmoisesta langasta neulonut, mutta vajaasta kerästä ei ole siihen. Kiersin tänään kolme kauppaa ja lankahyllyä ja etsin lisää tuota Samosta, muttei mistään löytynyt. Lapasia on kyllä useampi pari saatava, kun aina ovat hukassa.

Tänään poikkesimme sadonkorjuumarkkinoilla matkustajasatamassa. Oli mukava iltapäivähetki: lapset herkuttelivat muurinpohjaletuilla hunajan kera, aurinko paistoi, välillä ripeksi vettä ja ihastelimme käsityöläisten tuotteita. Yhdestä kojusta bongasin heti kasvivärjättyjä lankoja, joita oli napattava mukaan. Ihan heti silmissä siinteli villapaita vuosikkaallemme, joka on muuten päässyt vihdoinkin tolpilleen! Hurraa!

885172.jpg