Talutin haastoi minut paljastamaan tämänhetkisen vaatetukseni. Tämä haaste on tainnut kiertää blogeissa melkoisen vilkkaasti viime päivinä. Minäkään en pystynyt välttymään siltä ;-)

Kerron mitä minulla on päälläni, kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.


Ehdimme vähän aikaa sitten palata pienten kanssa kirjaston satutunnilta ja sonnustautua mukaviin kotiasuihin. Päälläni on siis alusvaatteiden lisäksi raidallinen, lyhythihainen pikeepaita, joustavat collegehousut (taskut täynnä nenäliinoja, niisk!) sekä tavalliset mustat puuvillasukat. Tämä on aika tavanomainen vaatetus täällä kotioloissa. Villasukat ja neuletakki eivät tosin tänään olisi pahitteeksi, sillä hieman olo tuntuu viluiselta. Onneksi lämmikkeenä on kupillinen kuumaa teetä tässä huushollin hiljaisena hetkenä.

Haaste singahtaa eteenpäin eli Heidille, Katelle, Katjalle, Hannaliinille sekä Marjalle

895820.jpg