Kiitos kaikille huivitsemppauksista! Kyllä nuo kannustukset antoivatkin mukavasti puhtia neulomiseen, sillä sain neulouttua huivin valmiiksi muutamassa päivässä.

Neuloin huivin aika orjallisesti ohje vierellä. II-kaavion mallikerran opin vasta toistaessani sitä kahdeksatta kertaa. Tai ehkä siinä vaiheessa luotin jo itseeni ja langankiertoihini niin, että ohjetta en enää tarvinnut. Suunnittelin pingottavani huivin vasta viikonloppuna, mutta enhän minä malttanut odottaa niin kauaa. Tässä väliaikakatsausta:

865517.jpg

Nuorimmainen on varsinainen "pallopoika". Kaikkialta hän bongaa pallot: isoveljien jalkapallot pihanurmella, mummilan pyöreät kattolamput, komean vesimelonin pöydällä ja äidin pyöreät lankakerät. Tomerasti tokaisee "kanga", hänen kielellään siis "pallo". "Kangaa" hokien tuli näppeineen avustamaan minua pingotuksessa.

865544.jpg

Huivi on ollut pingotuksessa jo hyvän tovin. Kuivakin taitaa olla eli pian luvassa parempia kuvia valmiista ihanuudesta. Pieni aavistus on, että taisin jäädä huivikoukkuun. Uusi huivi ja huivilangat nimittäin jo suunnitelmissa...