Kouluarki pyörähti täysillä päälle ja päivät ovat olleet kovin touhukkaita. Tuntuu, että hiljaisia hetkiä ei ole lainkaan ollut, kun päivät pienillä koululaisilla ovat olleet lyhyitä, ja kotiarki pienimpien kanssa etsii selvästi vielä rytmiään. Neulerintamalla olen nautiskellut lähinnä pikapikasurffailusta blogimaailmassa ja ihastellut muiden aikaansaannoksia. Silmissä on vilissyt tusinoittain ihania neulemalleja, mutta aikaa mihinkään omiin, isompiin suunnitteluprojekteihin ei ole löytynyt. Sukkia ja pipoja voi aloittaa kyllä ilman isompia suunnitelmia. Tässä viime päivien tuotoksia:

831140.jpg

Oman kuopuksen suklaanruskeat Nalle-sukat tulevat syksyllä tarpeeseen, kun edelliset ovat käyneet pieneksi. Nyt on vaan mietityttänyt, pitääkö pikkuiselle neuloa villapuku sävy sävyyn sukkien kanssa. Isoveljiltä peritty ja jo viidellä (!!!) poikalapsella käytössä ollut villapuku on kyllä legendaarinen, ihana, käytännöllinen, eikä edes puhkikulunut. Mieskin tuumaili kuopuksen kulkevan ensi talven tuossa siniharmaassa perintöpuvussa. Hmmm...siniharmaa villapuku ja ruskeat sukat. Olenko turhamainen, kun kaavailen uutta pukua?!? Vai olisiko helpompi neuloa pukuun paremmin passaavat sukat?!? Kaikkea sitä mielessä pyöritteleekin :-)

Taustalla harmaat Nalle-sukat kummipojalle. Samaiselle suloiselle pellavapäälle myös puuvillapipo Tennesseestä syksyn viileisiin keleihin. Kolmonen mallaa, että onhan pipo varmasti sopiva:

831144.jpg

831141.jpg

Omalle kuopukselle ostin kesän alennusmyynneistä myrkynvihreät housut. Jotain vaihtelua iänikuiseen siniseen oli saatava ja ostaa täräytin melkoisen sähäkät pöksyt. Sävy sävyyn syntyi taasen raitapipo, joihin en vain kyllästy. Neuletakki pipon ja housujen kaveriksi on suunnitelmissa. Isäni toimi alkuviikosta lankakuriirina ja oranssi puuvillalanka (puikot 4, 20s ja 27 krs= 10cm) odottaa vain sopivaa neulemallia. Olisikohan kenellä suositella mukavaa mallia takkiin tai olalta napitettavaan puseroon?