Myssymania sen kun jatkuu ja myssyjä on valmistunut tasaiseen tahtiin. Mikä lie myssyvimma päällä, vaikka kelit ovat kesäiset ja lämpöiset... ja nämä valmistuneet myssyt kun ovat vielä sellaisia välikausimyssyjä tai pienemmille vasta sitten illan viileisiin tuuliin. No, mieluisia raitamyssyjä on kuitenkin ja lankana Tennessee!

684915.jpg

Pienimmille halusin alunperin solmumyssyt, mutta sellaisia ei vielä näistäkään tullut. Uusimmasta Modasta sain ideaa myssyn päättelyyn ja tuommoiset "sarvet" sain niihin aikaan.

Kolmonen ja nelonen myssyineen hiekkalaatikolla:

684904.jpg

684911.jpg

Esikoiselle myös ruskea pipo, mutta raidoitus vaaleanvihreä, eikä sarvea huippuun:

684900.jpg

Kakkonen vielä kaipailee myssyä. Tilauksessa on mustavalkoinen pipo, suosikkijalisjoukkueen väreissä nääs...

Itselleni valmistui jo pari viikkoa sitten pitsinen hiuspanta ruskeasta Tennesseestä, kun sitä lankaa tuntuu vaan loputtomiin riittävän. Ohjeen nappasin surffatessa ja neuloin pannan kesälomareissulla autossa. Mukava, yksinkertainen malli. Ohje nyt jo hukassa, joten sen alkuperä itsellenikin hämärän peitossa. Joku ehkä tunnistaa tuon mallin?!? Malli siis kiva, kun i-cordit asettuvat kivasti tukan alle, mutta nyt kaipaisinkin moista mustana tai jopa pientä kolmiohuivia, jotta tukka pysyisi tuulisilla ilmoilla aisoissa. Oma äitikin testaili pantaa joku kerta käydessään:

670378.jpg670356.jpg