Kesäpäivä täynnä aurinkoa ja lämpöä ja puikoilta valmistuu lämmintä syksyksi. Itseäkin ihan huvittaa.

Pitkään olen ihastellut nättiä myssyohjetta ja viime viikolla hemmottelin itseäni ostamalla ihanan pehmoista luonnonvalkoista Sublimen cashmere merino silk arania. Lanka oli aivan ihana neuloa. Puikottelun lomassa oli kokeiltava langan pehmeyttä aivan poskea vasten. Tuntuu vaan niin uskomattoman pehmeältä. Samalla vauhdilla neuloinkin kaksi myssyä syksyä ajatellen, toisen itselleni ja toisen tädilleni. Tuo lanka teki sellaisen vaikutuksen, että jotain muutakin siitä olisi ihana neuloa. Olettaisin käytössä myös kestävän.

Tässä myssyt isoimpien poikasten päässä, joille luonnollisesti hieman isot. Poikaset kokivat kuvauksen kunniatehtävänä istua töröttäen hiekkalaatikon reunalla :-) 640621.jpg

Ohje: Neuleklassikot-lehtinen / Moda 1/2007

Lanka: luonnonvalkoinen Sublimen cashmere merino silk aran, yhteensä n. 130g

Puikot: 4 ja 4,5

Kuopus on oppinut konttaamaan. Poika tuntuu viihtyvän ulkona aiempaa paremmin, kun pääsee itse liikkumaan ruohikolla, tutkii kiviä, lehtiä ja käpyjä. Pallon perässä konttausvauhti on huima! Istahdin iltasella hetkeksi hiekkalaatikon reunalle samalla seuraillen poikasten kesäpuuhia ja aloitin samalla pehmeästä, vaaleansinisestä bambulangasta siksak-myssyä ystäväperheen pikkuiselle. Tuokin lanka on minulle aivan uusi tuttavuus. Näköjään on iskenyt halu kokeilla uusia lankoja...ja unho vajuttaa sitä aiempaa lankavarastoa.